Iskustva

Iskustva klijenata

“Da, nije lako ženama da krenu da treniraju. I onda kada se krene, gleda se kako da se termini preskoče i sve je nekako teško i naporno, uz ostale neizostavne životne obaveze... A onda, otkrijete Power Plate i Slobu, koji vas svojom harizmom i profesionalnošću nateraju da budete istrajni na putu do zdravog i lepog tela. I sve je odjednom lako i nema preskakanja termina! O odnosu cene i kvaliteta usluge da i ne govorim. Topla preporuka ovog bivšeg lenjivca je da zakažete svoj probni trening. Ranac na leđa i srećno!”

-Dušica Š.

“Power Plate je odlična stvar. Ja inače ne volim da vežbam, ali ovo mi baš prija. Za kratak period su stigli rezultati, iako ja ne vodim računa o ishrani. Mišići se zatežu i imam više snage, a super je i za psihu. Velika zasluga za to pripada mom treneru Slobi, koji zna koju vežbu da zada shodno mom psiho-fizičkom stanju. Za svaku preporuku!"

-Sanela B.

“Trener Sloba je zaista izvanredan trener. Njegovo znanje, iskustvo, profesionalni pristup i pozitivna energija čine ga najboljim izborom! Svaki trening je funkcionalan i posle treninga se osećam opušteno i zadovoljno. Moja je velika podrška da istrajem. Hvala!”

-Ljilja S.

“Oduvek sam imala problem sa viškom kilogrma i kada god sam počela sa dijetom i treninzima, brzo bih odustala. Kod Power Plate-a me je oduševilo to što su se prvi rezultati videli jako brzo, već posle mesec dana vežbanja. To me je motivisalo da nastavim, i danas, nakon godinu dana, izgledam i osećam se kao nikada u životu! Vreme je proletelo i jedino žalim što nisam ranije počela. Od srca preporučujem svima PP, a naročito instruktora Slobu, koji je uvek imao strpljenja za mene i bez čije podrške ne bih uspela. Hvala puno!”

-Tamara M.

“Obožavam Power Plate! Telo mi je zategnutije i jače. Personalni treninzi mi pomažu da odradim trening u svom terminu, bez gubljenja vremena u teretani. Za svaku preporuku.”

-Jovana R.

“Otišla sam slučajno i nisam se pokajala! Za šest meseci sam skinula skoro 9 kilograma i lepo se oblikovala. Sa Slobom se uvek dogovorim lako o svemu i predstavlja mi pravo uživanje trening, iako me nekad malo muči :-) Sve preporuke za Slobu kao trenera i za PP, nećete se pokajati.”

-Daniela V.

“Od profesionalizma, stručnosti, higijene, dobre atmosfere, preko sjajnih planova treninga i predloga ishrane do savršenog tela! Sve u Studiu Power Plate Beograd!”

-Nada Š.*rezultati mogu varirati na osnovu niza faktora

Zakaži sada, ostvari popust!

Želimo da te motivišemo da počnes sa oblikovanjem
svoje figure iz snova što pre...
Zato smo za tebe pripremili akcijsku cenu od 5.999,00 dinara
za mesec dana vežbanja na Power Plate-u,
uz besplatno korišćenje
trake za trčanje!
*Akcija važi za sve nove klijente i traje do 31.03.2019.

Zakaži besplatan probni trening